9/5/13

Una setmana a NY

Sembla que el blog podra prosperar: ahir vam comprar un teclat per a l'iPad, configurat per escriure amb accents, ces trencades i tota la pesca.

Ara escric des de la NY Public Library, un edifici emblematic al costat de Bryant Park. Acabem de fer-nos una foto amb Winnie the Pooh, el peluix original de l-obra d'A.A Milne, a la seccio infantil. Mentre el Xavi torna a l'hotel a deixar llibres i canviar-se les sabates, aprofito per fer unes notes (sense accents) per a la gent del Valles i rodalies.

Fa una setmana justa que vam aterrar al JFK, els dies han passat volant i alhora amb intensitat. Els "escaners" visuals van que volen, portem mes de mil fotos, mes de mil moments fixats. Quina sort, penso, que encara tinguem dues setmanes per endavant. Sols aixi controlo l'ansia de fer mes coses per segon.

Fa un dia gris, ha plogut. Hem dinat sopa de pollastre i un d'aquests sanvitxos de tres pisos, en la linia del skyline neoyorqui. Quan el Xavier torni, recorrerem els passadissos d'aquesta institucio (tambe en perill per les retallades) per visitar l'exhibicio de Mary Cassat. Despres anirem a Books of Wonder i, si no ens cau a sobre el segon diluvi universal, tornarem al Village a sopar i fer un d'aquests coctels extraordinaris.

El proper post sera amb accents i fotos, right?

I love this city


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada